top of page
  • Helin Çelik / Araştırma Müdürü

Peter Schiff’in Oğlu, Bitcoin’e (BTC) Yöneldi!


Bitcoin (BTC) karşıtı olarak bilinen Peter Schiff’in oğlu Spencer Schiff sosyal medyadan duyurduğu haberle Bitcoin yanlısı olduğunu ve artık tamamen Bitcoin’e yöneldiğini açıkladı.


Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaptığı açıklamayla yatırımlarının büyük bir kısmının altında olduğunu belirten Spenser Schiff, altınlarının hepsini elden çıkardığını ve tamamen Bitcoin(BTC) aldığını duyurdu. Portföyüne daha fazla Bitcoin ekleyen Spencer bu yatırım tercihinde de kalacağını açıkladı.


WNBA Anları NFT Olarak Sergilenecek!


NBA’in kadın basketbol liginin dijital koleksiyon ürünleri NFT olarak yayımlanacak. Top Shot’ta yer alan koleksiyonda, 2020 lig MVP’si A’ja Wilson, Basketball Hall of Famer Lisa Leslie tarafından yönetilen geçmiş ve şimdiki WNBA oyuncularının oyun içi anlarını içerecek.


İlk WNBPA’nın paketi 27 Ağustos’ta sunulmuştu. WNBPA’nın sponsorluk ve lisanslama ortağı OneTeam , oyuncular adına anlaşmayı kolaylaştırdı. Birçok ABD profesyonel spor oyuncu sendikası tarafından desteklenen şirket, aynı zamanda WNBPA’nın NFT stratejisine liderlik etmekten de sorumlu.


WNBA’nın Top Shot’a eklenmesiyle birlikte platformun bu baharda milyonuncu kullanıcısına ulaşmasına aynı anda oldu .CryptoSlam ayrıca , Top Shot’ın NFT pazarının tanıtılmasından bu yana yaklaşık 700 milyon ABD doları tutarında işleme ev sahipliği yaptığını da bildirdi.


Charles Hoskinson’dan Cardano’nun Ekosistem Büyümesi Paylaşımı!


IOG CEO’su Charles Hoskinson, Cardano’nun ekosisteminin son üç ayda büyümesi hakkında Twitter’da paylaşım yaptı.


Proff-of-stake blockchain platformu, non-fungible token alanında etkileyici bir ilerleme kaydetti.


NFT’ler Cardano ana ağında ilk kez mart ayında ‘’CardanoKidz’’ olarak başlatılmıştı. NFT yapımcısının kurucusu Patrick Tobler, Hashoshi podcast’inde yakın zamanda ortaya çıkan bir görünüm sırasında , işlemle ilgili yüksek maliyetler nedeniyle şu anda Ethereum NFT’lerin basılmasının mümkün olmadığını açıkladı.


Bu arada Cardano, insanların geniş bir tür yelpazesini kapsayan büyük NFT koleksiyonlarını basmasına izin veriyor.


Honduras’ta ilk Kripto ATM’i Kuruldu!


Tüm dünya da kripto varlıkların benimsenmesi giderek artıyor. Bir haber de Güney Amerika Ülkesi Honduras’tan geldi. Ülkede ilk kripto ATM’i kuruldu.


ATM, Honduraslı firma TGU Coinsulting Group tarafından ülkenin başkenti olan Tegucigalpa’ya kuruldu.


Yatırımcılar ATM aracılığıyla yerel para birimi lempira ile Bitcoin (BTC) ile Ethereum(ETH) alım satımı yapabilecek. Yatırımcıların ATM’yi kullanabilmeleri için resmi kimliklerini taratmaları ve telefon numarası gibi kişisel bilgilerini vermeleri yeterli olacak.


13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page