top of page
  • Helin Çelik / Araştırma Müdürü

Kripto Varlık Konulu TV Show!


Weiss, benzersiz komedi dizisinde karakterlerin parayı tamamen farklı bir şekilde gördüğünü söyledi:

“Para dünyası hızla değişiyor ve ‘Hold On for Dear Life’ aynı anda hem aydınlatacak hem de eğlendirecek.”


Kripto para birimiyle ilgili ilk senaryolu televizyon programı, mart ayında ‘’Bring It On’’,’’The Family Man’’ ve ‘’Thirteen Days’’ gibi filmlerle tanınan film yapım şirketi Beacon Pictures tarafından duyuruldu. Ayrıca, Hold On for Dear Life, projeyi finanse etmek için Ethereum ağında kendi token’ını çıkararak da yeni bir çığır açtı.


10 bölümlük dizi, NFT olarak piyasaya sürülecek.


Powerbridge , 5600 Kripto Madenciliği Cihazı Aldı

Çinli şirket Powerbridge Tecnologies , açıklanmayan bir miktar ücret karşılığında 5600 Bitcoin(BTC) ve Ethereum (ETH) madencilik makinesi satın aldığını açıkladı.

Cihazların satın alınması için Cryyptodigital Holdings ile anlaşan Powerbridge şirketi,sırasıyla 200 PH/s ve 1.700 GH/s beklenen hash oranlarını temsil eden 2000 BTC madencilik cihazı be 3600 ETH madencilik cihazı için teslimatın ekim ayında başlayacağını duyurdu.

Powerbridge, temiz enerji tabanlı Bitcoin ve Ethereum madenciliği için küresel bir ağ kurmayı planlıyor.


Microsoft, Token oluşturma yazılımı için Patent aldı!

Microsoft, kullanıcıların farklı dağıtılmış defterler için kripto token’lar oluşturmayı daha kolay ve verimli hale getirerek blockchain uygulamaları geliştirmelerine yardımcı olabileceği yazılım için patent aldı.


Tescil belgesinde, token oluşturmak ve onu yönetmek, farklı blok zincirleri arasında standardizasyon eksikliği yüzünden zahmetli ve zor ancak Microsoft’un patenti ise kullanıcıların token’lar oluşturarak, onları farklı ağlar üzerinde defterden bağımsız bir sistemle yönetebilmelerine olanak tanıyor.


Sistem ise bir kullanıcıdan alınan taleple çalışmaya başlıyor. Bazı işlevlere ve özelliklere sahip olan çeşitli şablonlar kullanıcıya sunulduktan sonra, kullanıcı bunlardan bir tanesini seçiyor ve token belirlenen ağda oluşturuluyor. Kullanıcıya sunulan şablonlar ise, talep edilen token’ın tipine ve temsil ettiği dijital ya da fiziksel varlığa göre değişebiliyor.


Sistem ayrıca token’ların kontrol edilebilmesi için de bir ara yüz hizmeti de sağlıyor. Böylece geliştiriciler, token’a özel kodlama işlemleri hakkında endişelenmek zorunda kalmıyor.


Ünlü Milyarder, Kripto Varlık yatırımını Artırıyor!

Teknoloji sektöründe net 1,2 milyar dolarlık varlığa sahip Ingiliz milyarder ve girişimci Simon Nixon , aile ofisi aracılığıyla kripto varlıklarına yaptığı yatırımları artırmayı planlıyor.


Ayrıca Nixon’ın Londra’daki aile ofisi, dijital varlıklar sektörüne odaklanabilecek bir kripto analisti tutmayı planlıyor.



21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page