top of page
  • Editör

Kripto Paralarınız Güvende Mi ?


Blockchain teknolojileri üzerinde çalışan şirketlerden biri olan DAO Maker, siber saldırıya uğradığını, 7 milyon dolar değerinde USDC çalındığını ve saldırı ile 5.000’den fazla kripto cüzdana erişim sağlandığını açıkladı. Kullanıcıların ortalama 1.250 dolar kaybettiği de biliniyor.

Dao hackinin yanı sıra kripto para borsalarının sürekliliği ve dijital varlıklarının güvenliği kullanıcıların dikkat etmesi gereken bir husustur. Türkiye’de 2021 yılı içerisinde kapanan kripto para borsalarının yatırımcılara zararı yaklaşık 2 milyar dolardır. Peki bu güvensiz ortamda Albcoin’in önerileri nelerdir?


Kripto Yatırımcılar Güvende Kalmak için Ne Yapmalı?

Albcoin, kripto para cüzdanları, kullanıcılara blockchain varlıklarını ve birimlerini güvenli bir şekilde depolaması ve yönetmesi için dijital bir çözüm sunuyor. Albcoin uzmanlarına göre çok sık işlem yapmayan kullanıcıların soğuk cüzdan kullanması, aktif kullanıcıların ise borsa cüzdanlarını tercih etmesi yönünde. Fakat kripto borsanın soğuk cüzdan kullanıp kullanmadığına dikkat edilmeli. Aktif cüzdanlar ve yeni açılan benzersiz cüzdanların sayısı piyasadaki oyuncuların işlem yapma sıklığını ve ticaret hacmini etkileme düzeyini veriyor. Yatırımcıların cüzdan artış ve azalışlarını takip etmesi gerekiyor.


Güvenli saklama alternatifi arayan kullanıcıların diğer cüzdan tercihi ise donanım cüzdanları. Bu doğrultuda donanım cüzdanlara yönelen kullanıcıya uzmanlarımızın önerisi, donanım cüzdanlarının özel anahtarlarını birden fazla yere dağıtarak saklaması. Aksi halde tek bir yerde saklanan anahtarın geri dönüşü olmayan durumlara neden olabileceğidir.


Albcoin, kripto para networklerini borsa ile entegre etmek için dijital kripto para cüzdanları yazarken, kripto yatırımcılarının cüzdan güvenliği için güncel teknolojiler kullanarak kullanıcı taleplerine cevap veriyor. Kripto para cüzdanları, kullanıcılara blockchain varlıklarını ve birimlerini güvenli bir şekilde depolaması ve yönetmesi için dijital bir çözüm sunuyor.


ALBCoin Kripto Para Cüzdanlarını Nasıl Güvende Tutuyor?

Albcoin 2 aşamalı doğrulama sistemini aktif hale getirerek kullanıcılara sunduğu 2 faktörlü kimlik doğrulaması ile birlikte kullanıcılarının cüzdanları daha güvenilir hale gelmektedir. Kişiye özel PIN kodu ile de kripto para çekme ve yatırma işlemleri güvenlik adımlarıyla koruma altında oluyor. Kripto varlıkların tamamı üst düzey önlem alınan soğuk depolarda saklanarak himaye ediliyor.



8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page